Bougainvillea - Floarea de Hartie P21 - H80

Bougainvillea - Floarea de Hartie P21 - H80

Bougainvillea sau Floarea de Hartie este un arbust decorativ, unul dintre cei mai spectaculosi, ideal pentru gradini si dedicat decorarii peretilor, pentru a forma bolte sau pentru a imbraca garduri. Floarea de Hartie provine din zonele tropicale, dar s-a adaptat bine si la conditiile de clima de la noi, mai ales cele din zona litorala si de campie. 

Face parte din categoria florilor de vara, inflorind de vara pana toamna.

Plantele au nevoie de foarte multa caldura si lumina. La temperaturi sub 10 grade Celsius, isi pierd frunzele (la caldura dau altele noi), nu le place sa le fie schimbat locul. De asemenea, nu suporta curentii de aer, preferand un loc adapostit.

La aceasta planta este recomandata folosirea unui pamant usor (mranita, telina, nisip, pamant de padure), acesta fiind un un amestec care dreneaza pentru ca Bougainvillea nu suporta umezeala statuta, insa pamantul trebuie mentinut reavan tot timpul.

Transplantarea in alt ghiveci se face la 3-4 ani, iar primavara se completeaza cu mranita ghiveciul.   Dupa inflorire, se taie la jumatate lastarii care au facut flori si pentru o perioada de cateva saptamani nu se mai uda asa intens. Plantele inmuguresc din nou si fac lastari laterali, la capatul lor deschizandu-se alte flori. Nu se taie lastarii batrani, numai cei tineri si taierea se face oblic. Plantele se inmultesc prin lastari lemnificati la o temperatura de 20-22 grade Celsius.

IMAGINEA ESTE CU TITLU DE PREZENTARE - PRODUSUL POATE FI RIDICAT DIN DEPOZITUL SILVA GROUP.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • Cod produs: 8594004015235
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • 44,90 lei

Etichete: floare, hartie