Bulbi Gladiole - Gladiolus Large Flowering Fiorentina

Bulbi Gladiole - Gladiolus Large Flowering Fiorentina

Pachetul contine 1bulb.

COMANDA MINIMA DE 10 BULBI


Clasa gladiolelor contine 260 de specii, din care 250 sunt native din Africa (zona Sahara) si sudul Africii. Cam zece dintre specii sunt native din Eurasia (Europa/Asia). Exista 160 de specii endemice din Africa de Sud si 76 soiuri specifice Africii tropicale. Aceste clase variaza foarte mult, avand de la flori mici si discrete, pana la flori uriase, aceste categorii fiind folosite mai ales in comert.

Aceste "ierburi perene" atragatoare supravietuiesc in clima cu temperaturi ridicate. Plantele cresc cu forme circulare si simetrice, invelite in "tunici" fibroase. Tulpina lor este in general fara ramuri si produc de la una la noua fruze lungi si ascutite, de forma unei sabii in teaca. Fruzele de la baza sunt de obicei mai scurte si pot avea avea forma unui crucifix.

Florile cu parfum sunt mai mari si primesc suport de la doua "petale" verzi de care sunt prinse si care au textura de piele. Impreuna cu sepalele, florile se unesc la baza in forma unui tub. Ovarul plantei prezinta capsule care contin semintele.

Florile de gladiola vin intr-o paleta larga de culori, de la roz la rosiatic, violet deschis, cu marcaje pe petale, pana la flori albe, crem sau portocalii.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • Cod produs: Bulbi Gladiole - Gladiolus Large Flowering Fiorentina
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • 0,90 lei
Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 10