Butasi trandafiri Sunblest

Butasi trandafiri Sunblest

Trandafirul este denumit si „regele florilor”, fiind nelipsit din gradinile pasionatilor de horticultura. Se spune ca marele intelept Confucius avea peste 600 de carti despre modul de ingrijire a trandafirilor. O alta legenda spune ca trandafirul impodobeste gradina Edenului si gradinile suspendate ale Semiramidei. 

Trandafirul este disponibil in orice culoare, exceptand negrul. Coloristica variaza de regula pe teme de rosu, roz, alb si galben, in combinatii unice, incredibile.

Trandafirii sunt plante usor adaptabile daca le respecti cateva pretentii. Locul ales trebuie sa fie insorit, fara a fi amplasati in preajma altor plante care ii pot umbri si fara a fi plantati in locul altui trandafir (decat dupa 2 ani).

Trandafirii tolereaza mai toate soiurile de sol care au fost imbunatatite cu ingrasaminte organice (frunze putrezite, muschi de turba, gunoi de grajd, etc.)

Plantarea se poate face fie toamna (15 octombrie -15 noiembrie), fie primavara dupa dezghet. Terenul unde urmeaza sa fie plantati incepe sa se pregateasca din august-septembrie pentru plantarea de toamna, sau toamna pana la inghet pentru plantarea de primavara.

Trandafirii au nevoie de foarte multe substante nutritive, insa nu suporta cantitati mari de saruri. Nutrientii trebuie sa fie disponibili intr-o combinatie echilibrata. Daca lipseste chiar si o singura substanta, planta sufera si apar modificari de boala. Cantitatile necesare nu sunt fixe, ci depind de factori precum solul, clima si anotimpul. Substantele nutritive nu trebuie sa fie doar disponibile in sol, ci trebuie sa apara intr-o forma asimilabila de catre planta. 
Foarte important este pH-ul solului.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • Cod produs: 5949041062781
  • Disponibilitate: La comanda 3 zile lucratoare
  • 10,90 lei