Aminosprint Calcio - flacon 1 kg

Aminosprint Calcio - flacon 1 kg

AMINOSPRINT Calcio INGRASAMINT ORGANIC LICHID PENTRU FERTIRIGAREA TUTUROR CULTURILOR - IMBOGATIT CU CALCIU SOLUBIL

 • Aminosprint  Calcio este un ingrasamant lichid in exclusivitate de natura organica. Recomandat atat ca sinutrient cat si ca biostimulator. Matricea organica este defapt de natura aminoacida lichida obtinuta din tesut animalier hidrolizat furnizand deasemenea si azot (N) necesar pentru nutritia directa a plantei. Contine deasemenea compusi intermediari ai proteinelor care indeplinesc functii energetice pentru planta. De aici si actiunea de biostimulator al cresterii sistemului radicular si a imbunatatirii rezistentei la factorii de stres termici (frig - in cazul utilizarii in perioadele reci, caldura - in cazul utilizarii in perioadele foarte calde). De asemenea aduce un aport consistent de calciu (CaO) intr-o forma foarte usor asimilabila de catre sistemul radicular al plantei pentru a trata si/sau a preveni orice boli cauzate de deficienta de calciu, cum ar fi putregaiul apical la tomate, ardei, vinete, uscarea marginala a frunzelor de salata si a pepenilor galbeni. Plantele tratate cu Aminosprint® Calcio produc fructe cu o capacitate mai buna de stocare, depozitare la rece, dezvoltand pereti celulari mult mai siguri si mai rezistenti.
 • Aminosprint  Calcio se poate amesteca cu principalele ingrasaminte (lichide sau pulbere) precum si cu pesticidele, cu exceptia acelor produse cu reactie bazica-alcalina (ex. cupru, uleiuri minerale). Va recomandam intotdeauna sa faceti un test de compatibilitate inaintea utilizarii.

PREPARAREA:

 1. se toarna prima data apa in recipientul de amestec
 2. se varsa incet si treptat Aminosprint Calcio in recipientul de amestec (consultati tabelul pentru dozaj)
 3. se agita pentru a se obtine un amestec omogen
 4. va rugam sa retineti ca natura organica a produsului poate produce un "efect de spuma". Acest efect poate fi anulat prin folosirea unui agent antispumant adecvat sau prin incetinirea manevrei de amestecare a compozitiei
 5. distribuiti prin sistemul de fertirigare curat, in timpul necesar pentru o aplicare completa, respectand dozele recomandate, iar dupa terminarea distribuirii produsului prin sistemul de fertirigare, sa se lase timp de 10-15 minute sa curga apa curata, pentru a indeparta din instalatie intreaga solutie cu Aminosprint Calcio.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

 • Cod produs: 8025479000506
 • Disponibilitate: 5
 • 30,90 lei