Aminosprint Magnesio - flacon 1 kg

Aminosprint Magnesio - flacon 1 kg

AMINOSPRINT  Magnesio INGRASAMINT ORGANIC LICHID PENTRU FERTIRIGAREA TUTUROR CULTURILOR - IMBOGATIT CU MAGNEZIU SOLUBIL

  • Aminosprint  Magnesio este un ingrasamant lichid in exclusivitate de natura organica. Recomandat atat ca sinutrient cat si ca biostimulator. Matricea organica este defapt de natura aminoacida lichida obtinuta din tesut animalier hidrolizat furnizand deasemenea si azot (N) necesar pentru nutritia directa a plantei. Contine deasemenea compusi intermediari ai proteinelor care indeplinesc functii energetice pentru planta. De aici si actiunea de biostimulator al cresterii sistemului radicular si a imbunatatirii rezistentei la factorii de stres termici (frig - in cazul utilizarii in perioadele reci, caldura - in cazul utilizarii in perioadele foarte calde). De asemenea aduce un aport consistent de magneziu (MgO) pentru a trata si/sau a preveni simptoamele tipice de carenta: uscarea "coloanei vertebrale" la vita de vie, cloroza internervuriana a frunzelelor in culturile horticole si pomicole. Determina deasemenea un efect de ecologizare, magneziul fiind atomul central al clorofilei dar, desemenea conduce la formarea de zaharuri ce influenteaza Brix-ul.
  • Aminosprint  Magnesio se poate amesteca cu principalele ingrasaminte (lichide sau pulbere) precum si cu pesticidele, cu exceptia acelor produse cu reactie bazica-alcalina (ex. cupru, uleiuri minerale). Va recomandam intotdeauna sa faceti un test de compatibilitate inaintea utilizarii.

PREPARAREA:

  1. se toarna prima data apa in recipientul de amestec
  2. se varsa incet si treptat Aminosprint® Magnesio in recipientul de amestec (consultati tabelul pentru dozaj)
  3. se agita pentru a se obtine un amestec omogen
  4. va rugam sa retineti ca natura organica a produsului poate produce un "efect de spuma". Acest efect poate fi anulat prin folosirea unui agent antispumant adecvat sau prin incetinirea manevrei de amestecare a compozitiei
  5. distribuiti prin sistemul de fertirigare curat, in timpul necesar pentru o aplicare completa, respectand dozele recomandate, iar dupa terminarea distribuirii produsului prin sistemul de fertirigare, sa se lase timp de 10-15 minute sa curga apa curata, pentru a indeparta din instalatie intreaga solutie cu Aminosprint  Magnesio.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • Cod produs: 8025479000513
  • Disponibilitate: 5
  • 31,10 lei