Cerealsprinter - flacon 1 kg

Cerealsprinter - flacon 1 kg

CEREALSPRINTER Aminoacizi totali 37.50%, 100% solubil in apa-Utilizare foliara

CARACTERISTICI

CEREALSPRINTERn este o formulare cu utilizare foliara ce se poate administra impreuna cu tratamentele foliare. Este recomandat atat pentru cereale cu ciclu de toamna-iarna (grau, orz, ovaz, rapita) cat si pentru cele de ciclu de vara, cum ar fi orez, porumb, floarea soarelui si soia. Actiunea principala este aceea de a furniza nutritia cu azot si a stimula cresterea vegetativa in cele mai importante etape fenologice ale ciclului de cultura. Se poate amesteca cu substantele fitosanitare si cu erbicidele (cu conditia de a nu avea o reactie puternic acida) in locul adjuvantilor, cu scopul de a preveni-ajuta impotriva posibilelor efecte de “stres” asupra plantelor, cauzate de amestecuri agresive de substante active. Aceste amestecuri dintre CEREALSPRINTER® si erbicide sau substantele fitosanitare trebuie facute doar inaintea distribuirii solutiei in camp si nu mai devreme.

Cele trei forme de azot continute, permit o nutritie:

 • rapida datorita formei de azot ureic
 • treptata si persistenta in zilele de dupa tratamentul efectuat, datorita formei de azot condensat
 • de stimulare energetica datorita formei de azot organic (aminoacizi)

CEREALSPRINTER  nu necesita atentie deosebita d.p.d.v. al periculozitatii in utilizarea sa “corecta”, ca si si orice alt produs normal utilizat in agricultura profesionala. Totusi, in cazul in care este amestecat cu produse fitosanitare, se recomanda respectarea cu strictete a cerintelor de amestec.

Utilizarea sa principala este pentru administrare foliara, dar produsul care cade pe sol este absorbit de catre sistemul radicular al plantelor, astfel produsul nu este deloc irosit.

AVERTIZARI

 1. CEREALSPRINTER  nu prevede nicio norma de “periculozitate”, pornind de la formularea materiei prime. In acest sens este prevazut cu o fisa de securitate (SdS) in care sunt evidentiate informatiile normale de atentionare si de comportament al produsului.
 2. Produsul este destinat doar pentru utilizare profesionala. Utilizati in conformitate cu normele de “Buna practica agricola”
 3. Pastrati produsul intr-un loc uscat si ferit de razele soarelui.
 4. A nu se lasa la indemana copiilor si animalelor
 5. Aruncati ambalajele in mod corespunzator

Ingrasamant mineral: uree, formuree

Ingrasamint organic: epiteliu animalier hidrolizat fluid

NOTA:

 • pastrati produsul la o temperatura cuprinsa intre 4° si 25°
 • produsul nu este inflamabil

N.B. Nu contine biuret = biuretul este molecula ce se formeaza prin condensarea a doua molecule de uree. Aceasta poate fi toxica atat pentru sistemul radicular atunci cand se aplica > 1% cat si petru foliaj atunci cand se aplica > 0,30%. Nu contine nici formaldehida libera deoarece reactioneaza cu ureea simpla. Aceasta actioneaza la temperaturi minime de 13-14°C; tratamentele trebuie efectuate vara in perioadele cele mai racoroase din zi (nu la orele cu insolatia cea mai mare).


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

 • Cod produs: 8025479000599
 • Disponibilitate: 5
 • 38,15 lei