Hortensie alba - Hydrangea macrophylla White 20 - 30 cm

Hortensie alba - Hydrangea macrophylla White 20 - 30 cm

Hortensia sau Hydrangea Hortensis este una dintre cele mai intalnite flori din parcuri si gradini. Originara din China si Japonia, aceasta planta perena decorativa este foarte apreciata datorita florilor sale mari si viu colorate si perioadei mari de inflorire – de la inceputul verii pana toamna tarziu. Hortensia prefera zonele usor umbrite si iubeste apa din abundenta. Chiar daca nu este o planta de interior, poate fi crescuta si in ghivece, eventual mutata in gradina dupa inflorire.
Planta se prezinta in conditii naturale sub forma unui arbust tufos cu numeroase tulpini rezultate din lastari crescuti pe o radacina superficiala.
Culoarea Hortensiei depinde de aciditatea solului in care a fost plantata. Astfel intr-un sol acid, florile Hortensiei vor avea o nuanta de albastru iar intr-unul alcalin, diferite nuante de roz sau de rosu. Pentru florile albastre, PH-ul trebuie sa fie in jur de 4-4,5, iar pentru cele roz si rosii, PH-ul trebuie sa fie intre 5 si 5,6.Hortensia trebuie plantata intr-un pamant de buna calitate. Locul de plantare trebuie sa fie astfel pozitionat incat Hortensia sa beneficieze de razele soarelui dimineata dar nu si la amiaza. Este o planta iubitoare de apa, indicat fiind ca in zilele de vara sa fie udata cat mai des.

PRODUSUL POATE FI VIZUALIZAT SI RIDICAT DIN DEPOZITUL SILVA GROUP

Plantele au inaltimea de 20 - 30 cm.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • Cod produs: 8594004010643
  • Disponibilitate: 10
  • 59,90 lei