Arbust Rosa Pimpinellifolia

Arbust Rosa Pimpinellifolia

Arbust Rosa Pimpinellifolia este un arbust dens cu mai multe tulpini, creste pana la 0,5-1 m Inaltime.

Flori albe sau crem, rar roz, simple, mici, 2-5 cm diametru, usor parfumate.   Infloreste scurt timp din luna mai pana la Inceputul lunii iunie.

Este o specie extrem de toleranta la conditii adverse de crestere, cu aplicatii largi, dar In primul rand folosit In parcuri ca soliter si pentru acoperirea solului.

Fructe mici, de aproximativ 1-1,5 cm diametru, rotunjite, aproape negru: un grena- maro-violet.

Frunze verde Inchis, mate, delicate, cu foliole mici, numeroase (7-11). Lastarii sunt ridicate direct In sus, puternic ramificat In parta de sus arbustului, foarte spinoase, In putine cazuri lastarii sunt slab spinoase sau fara spini.

Se raspandeste puternic cu lastari din radacina.

Foarte rezistent la Inghet. Tolereaza pozitia la semiumbria si sol uscat, sarac. Este utilizat In zone cu conditii nefavorabile de crestere : pe terasamente, versanti , pe langa rute de transport , In zone industriale.

Recomandat pentru utilizarea In gradini mai mari, printre alte specii de arbori si arbusti. In conditii favorabile poate creste excesiv.

Arbust Rosa Pimpinellifolia este un arbust dens cu mai multe tulpini, creste pana la 0,5-1 m Inaltime. Flori albe sau crem, rar roz, simple, mici, 2-5 cm diametru, usor parfumate. Este o specie extrem de toleranta la conditii adverse de crestere, cu aplicatii largi, dar In primul rand folosit In parcuri ca soliter si pentru acoperirea solului.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • Cod produs: -Arbust-Rosa-Pimpinellifolia-
  • Disponibilitate: La comanda 3 zile lucratoare
  • Alege Optiune