Par Untoasa Hardy

Par Untoasa Hardy

Caracteristicile pomului:

  • BEURRE HARDY (UNTOASA HARDY) – soi originar din Franta, introdus la noi in tara, in cultura dupa anul 1904.
  • Pomul are vigoare mare, intra tarziu pe rod, dar produce mult si constant.
  • Datorita unor calitati cum sunt : afinitatea foarte buna cu gutuiul si productivitatea mare, se foloseste ca intermendiar pentru soiurile de par valoroase, care sunt lipsite de afinitate cu gutuiul.

Caracteristicile fructului:

  • Fructele sunt mijlocii, in jur de 200g, de forma conica, cu pielita verde-bronzata, cu pulpa alb-verzuie, semidensa, dulce, usor acidulate si cu gust bun.

Perioada de coacere si consum: incepe in decada a doua a lunii septembrie.

Perioada de plantare: februarie – aprilie si octombrie – decembrie

Polenizatori: Williams, Oliver de Seres.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • Cod produs: 8594004011442
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • 54,50 lei

Etichete: par