Trandafiri cataratori New Dawn 70 cm

Trandafiri cataratori New Dawn 70 cm

“Planta cea mai maiestuoasa, chiar si intr-o gradina de dimensiuni mai mici, ramane elegantul trandafir catarator. El aduce culoarea si frumusetea chiar si in cele mai ascunse locuri ale gradinii. Decenii intregi, intrerupt doar de cele mai grele ierni, trandafirul catarator se intinde atat de mult incat nu-ti mai aduci aminte unde l-ai plantat initial.” (Karl Foerster)

Trandafirii cataratori sunt o alegere minunata daca doresti sa acoperi un gard sau un perete golas sau daca vrei sa dai un aspect romantic gradinii tale. Posibilitatile de utilizare ale trandafirilor cataratori sunt la fel de diverse ca si conditiile din gradini. Cel mai des, acesti trandafiri sunt plantati alaturi de peretii cladirilor.

Trandafirii cataratori sunt cei care cuceresc a treia dimensiune, inaltimea. In perioada de inflorire, acesti trandafiri vor atrage in mod sigur toate privirile. Explozia de culoare nu are loc numai pe planul orizontal, ci si pe cel vertical. In ciuda faptului ca se dezvolta mult si se intind in toate directiile, trandafirii cataratori au avantajul de a nu solicita mult spatiu in gradina, astfel incat pot fi amplasati si in gradinile mici.

Spre deosebire de tufele obisnuite de trandafiri, care au nevoie de protectie peste iarna, cei urcatori sunt mai rezistenti la frig. 

Trandafirii infloresc la lumina, asa ca un aranjament aerisit permite o buna iluminare. In timpul vegetatiei, puteti efectua fertilizari foliare la un interval de trei-patru saptamani. De asemenea, tratamentele impotriva fainarii si ruginii sunt necesare. Eliminarea florilor de pe planta in momentul cand incep sa se ofileasca ajuta planta sa formeze mai repede noile flori.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • Cod produs: 8594004012234
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • 39,90 lei

Etichete: trandafir, catarator