Card Cadou 500 lei

Card Cadou 500 lei

Gift Cardul MagazinulDePlante este, de fapt, cadoul perfect. De ce? Simplu.
Cel care l-a primit cadou de la tine Isi poate alege din toata colectia magazinuldeplante.ro, plantele favorite. Astfel, Gift Cardul poate deveni memorabil atunci cand esti In impas:

• Un cadou pentru un prieten.

• O recompensa pentru un angajat model. 

• O atentie pentru cineva care te-a ajutat la un moment dat.

• Un cadou de casa noua.

1. Ce este Gift Cardul?
Gift Cardul este utilizat ca mijloc de plata pentru achizitia de plante In cadrul magazinului de plante, In limita sumei Inscrise pe el. Gift Cardul este o solutie pentru tine, cel care vrei sa oferi un cadou frumos unui om drag cu ocazie (ex.de casa noua, casatorie, botez etc.) sau fara o ocazie anume.

2. Cum poate fi cumparat?
Gift Cardul poate fi achizitionat atat din magazinele Silva Group, cat si online.

In magazin.
Daca este achizitionat din magazin, Il vei primi pe loc si Il poti face cadou In aceeasi zi, iar cel care Il primeste se poate bucura de el chiar din ziua In care l-a primit.
Gift Cardul este disponibil In urmatoarele magazine: Silva Group Obor, Depozitul de Plante Voluntari( Langa Primarie), www.magazinuldeplante.ro

Online.
Daca Il comanzi online, (1) Il vei primi In 2 zile lucratoare sau (2) Il poti expedia direct beneficiarului. 
Daca alegi varianta (2), sa stii ca acesta este Insotit de un suport dedicat, asemanator unei felicitari pe care putem scrie si un mesaj din partea ta catre beneficiar. Mesajul ni-l poti transmite tu, In cadrul campului „Observatii” din „Detalii Livrare” sau te putem ajuta noi.

Gift Cardul este disponibil In urmatoarele magazine: Silva Group Obor, Depozitul de Plante Voluntari( Langa Primarie), www.magaznuldeplante.ro3. Cat timp este valabil?
Gift Cardul poate fi folosit pe parcursul a 2 ani din momentul achizitiei.

Orice persoana fizica sau juridica poate intra in posesia cardului de cadou, pentru produsele comercializate de magazinuldeplante.ro

Eliberarea cardului se face pe baza platii valorii nominale a cardului.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • Cod produs: Card Cadou 500 Lei
  • Disponibilitate: 999
  • 504,20 lei