Cum Cumpar?

Pentru a comanda produsele alese aveti doua optiuni:

Comanda telefonica utilizand numarul de centrala:

021.250.40.78 

Comanda online folosind cosul de cumparaturi, urmand pasii indicati:

  1. Alegeti produsul dupa care apasati butonul Adaugă în coş, moment in care se deschide Cosul de cumparaturi;
  2. In cadrul Cosului de cumparaturi stabiliti numarul de bucati (coloana Cantitate) si apasati butonul Actualizează Coş; pentru a continua cumparaturile apasati butonul Continuaţi Cumpărăturile, iar pentru finalizarea comenzii apasati butonul Finalizare Comandă;
  3. Daca va razganditi in privinta alegerii facute, puteti elimina produse din cosul de cumparaturi prin click pe iconita ce simbolizeaza un x Şterge Acest articol si cosul se va actualiza singur imediat; SAU introduceti la Cantitate cifra 0 (zero) si click pe butonul de Actualizează Coş.
  4. Odata stabilita lista de cumparaturi, pentru a valida comanda, trebuie sa va logati cu (daca aveti un cont deja creat) sau creati un nou cont (numai daca doriti). Daca nu doriti sa va inregistrati Deselectati optiunea Doriti sa va inregistrati.

Ca sa trimiteti comanda va rugam sa completati cu atentie toate rubricile referitoare la nume si prenume, adresa, telefon si e-mail. Aceste date sunt foarte importante pentru confirmarea si livrarea comenzii in conditii optime si pentru ca un consultant de-al nostru sa poata lua legatura cu dvs.. Dupa ce ati verificat ca toate rubricile completate de dumneavoastra sunt corecte, pentru a trimite comanda catre noi, urmati pasii ceruti pentru finalizarea comenzii.

Validarea comenzii.

Comanda este considerata ferma doar in momentul in care este validata de echipa MagazinuldePlante (telefonic sau prin e-mail). Validarea comenzii se realizeaza printr-un mesaj de confirmare trimis la adresa dvs. de e-mail, mesaj in care sunt transmise conditiile de plata si datele de facturare. Orice comanda va fi confirmata de echipa noastra in termen de maxim 48 de ore ( 2 zile lucratoare)

Termenul de executie si livrare a produselor.

Termenul de executie si livrare al produselor personalizate este intre 5 si 10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii de catre echipa MagazinuldePlante pentru ca toate produsele sunt facute la comanda. Pentru produsele aflate pe stoc termenul de livrare este de 48h.

ATENTIE: PLANTELE CU DIMENSIUNI PESTE 30 CM NU SE LIVREAZA PRIN CURIER.

ACEASTEA POT SI VIZUALIZATE SI RIDICATE DE LA SEDIUL SILVA GROUP, DUPA CONFIRMAREA STOCULUI !

Pentru ORICE nelamurire privind functionarea sau utilizarea acestui site, te rugam trimite un e-mail sau contacteaza-ne telefonic.

Va rugam sa vizitati si celelalte sectiuni: Intrebari Frecvente, Expediere si Retur, Confidentialitate si Termeni si Conditii.