Magnolia Stellata 50 - 60 cm

Magnolia Stellata 50 - 60 cm

PRODUSUL POATE FI VIZUALIZAT SI RIDICAT DIN DEPOZITUL SILVA GROUP.

Denumita dupa Pierre Magnol, specialist In botanica, renumit din Montpellier (sudul Frantei), numele de Magnolia a fost desemnat abia In 1694.
Gen international de arbust, Magnolia poate fi cultivata si crescuta In numeroase parti ale globului. 

Magnolia se adapteaza diferitelor conditii ale mediului, dezvoltandu-se de la un arbust mic pana la un copac mare. Dimensiunea florilor difera, la fel ca si mirosul, sau culorile - de la un alb pur, la purpuriu.

 Magnoliile sunt arbusti pereni cu frunze cazatoare. 

Adaptarea magnoliilor la conditiile mediului In care urmeaza sa fie plantate, e o provocare. Desi nu sunt arbusti pretentiosi, greu de Intretinut, trebuie sa faca fata noilor conditii de mediu unde se vor dezvolta ulterior.

Soarele poate influenta culoarea florilor magnoliilor. Acestea se adapteaza foarte bine In zonele urbane, unde temperaturile au tendinta de a urca. Se “adapostesc” astfel langa cladiri, fiind ferite de vant. Se dezvolta foarte bine fiind plantate In vecinatatea caselor, Intrucat sistemul lor radacinos Isi face loc dedesubtul cladirilor cu fundatie solida.

Magnolia are nevoie de un sol bogat, lutos. Inainte de plantare, solul trebuie sa fie bine drenat. E recomandabila adaugarea unui amestec de materii organice. Dintre acestea, mentionam: bucati de scoarta de copac, compost, Ingrasamant de frunze, ace de conifere, rumegus. Toate acestea contribuie la eliberarea In sol de substante nutritive.

Nu plantati niciodata magnoliile foarte adanc In pamant. Magnolia se hraneste cu substantele nutritive din sol, mai ales cu cele de la suprafata pamantului.
Aveti grija sa nu rupeti nici una din radacini. Magnoliile au un sistem radacinos, care daca nu e In cea mai buna conditie, nu se va reface curand, pe parcursul maturizarii si va Impiedica cresterea lor. Groapa In care va fi pozitionata magnolia trebuie sa fie potrivita, astfel Incat radacinile sa aiba suficient loc pentru a se dezvolta. Pentru o mai buna sustinere, puteti lega arbustul de un stic, pe care Il puteti Inlatura dupa aproximativ un an.
E preferabil sa plantati magnoliile cat timp sunt mici, cu o Inaltime Intre 46 cm si 120 cm, In functie de specie. Magnoliile plantate primavara tarziu sau vara, trebuie udate, mai ales In prima etapa de crestere. Udatul poate fi prelungit si In al doilea sezon. Este recomandata si aplicarea unui Ingrasamant.
Inaltime planta
Inaltime 50 - 60 cm
Diametru Ghiveci
P21 Diametrul ghiveci - 21 cm

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • Cod produs: 8594004011084
  • Disponibilitate: 8
  • 49,87 lei

Etichete: magnolie