Insecticid Solfac EW 50 Bayer

Insecticid Solfac EW 50  Bayer
Informatii generale
Insecticidul Solfac EW 50, cyfluthrin 5%, este un insecticid Bayer extrem de versatil, ce actioneaza prin contact si ingestie, avand drept substanta activa un piretroid sintetic.
Insecticidul Solfac EW 50 este o emulsie uleioasa in apa, ce contine ca substanta activa 50g/L ciflutrin, care manifesta o eficacitate deosebita impotriva tuturor artropodelor, indiferent daca sunt insecte, centipede, milipede sau arahnide,fiind indicat pentru combaterea lor in orice mediu, industrial, casnic sau public. 

Insecticidul Solfac EW 50, cyfluthrin 5%, este conditionat sub forma de macro-emulsie in dispersie apoasa, fapt ce-i confera usurinta in formarea amestecului de lucru si rezidualitate ridicata in conditii de siguranta pentru aplicator.Este biodegradabil, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare si nu este inflamabil.Nu are efecte negative, daca este aplicat conform indicatiilor de pe eticheta, asupra plantelor, albinelor sau a altor vietuitoare non-vizat.

Insecticidul Solfac EW 50, cyfluthrin 5% are actiune impotriva daunatorilor: tantari, molii, muste, paduchi, paienjeni, capuse, plosnite, purici, furnici, omizi, daunatori specifici fermelor de animale si pasari, gandaci.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • Cod produs: solfac-bayer-100ml
  • Disponibilitate: 5
  • 60,00 lei

Etichete: solfac-bayer