Pasquini ITALIA

 

NOU !       NOU !     NOU !

Gama URBAN by PASQUINI disponibila in Romania prin SILVA GROUP Logistics Division !
Descarca CATALOGUL PASQUINI DE aici !
Gama Ghivecelor speciale URBAN by PASQUINI
Pret la cerere prin mesaj.
Showroom in Bvd. Voluntari, nr. 78, Voluntari – Ilfov
Program: L-S 9-18, D 9-14.
Plantele nu sunt incluse.

  Despre vasele Pasquini:

Vasele de plastic, injecție și rotative, pentru producerea plantelor, amenajarea și amenajarea peisajului, sunt nu numai activitatea principală a acestei companii toscane, ci și produse concepute pentru a îmbunătăți toate zonele verzi.
Având o experiență de peste 50 de ani în modelarea materialelor plastice, folosită de noua conducere, din 1998, din ce în ce mai multă atenție asupra nevoilor pieței internaționale și italiene, compania exportă cu succes peste 70% din Producția „Made in Italy” pe cinci continente.
Fiecare dintre noi se angajează pe deplin în propria sa sarcină: de la procesul de producție la logistică, de la vânzare la îngrijirea clienților. Compania continuă să investească în achiziționarea unui nou sistem și pentru a obține cele mai bune materiale de pe piață: prese de ultimă generație, consum redus de energie, care funcționează 24/7, mașini robotizate, matrițe create în detaliu, ecologice de înaltă calitate polimeri verzi. Toate acestea au permis, de-a lungul anilor, diversificarea intensă a tipurilor de produse, fără a-și schimba principalele caracteristici: calitatea.

 Cu peste 10.000 de tone de plastic turnate anual (din care aproape 80% din plastic reciclat și regenerat), creăm peste 22.000.000 de vase pentru peste 4.000 de clienți din întreaga lume.

Pepiniere mici sau mari, grădină sau distribuitori, peisagisti sau arhitecți: pentru a crea produsele noastre, începem prin a asculta clienții noștri, oricare ar fi ei.
Un dialog deschis pentru că un client mulțumit este cel mai mare obiectiv al nostru.
Clienții ne-au fost întotdeauna prieteni!

GEA Line – Borcane produse cu bioplastic compostabil

  Dintr-o strânsă colaborare cu Departamentul de Inginerie Civilă și Industrială al Universității din Pisa, care a folosit, cu modelarea vaselor, experiența și expertiza în cercetarea și dezvoltarea ingineriei materialelor, a luat naștere GEA , o serie de produse Nuova Pasquini și Bini concepute pentru o alternativă valabilă – „verde” și „eco-durabilă” – la materialele realizate cu plastic tradițional, derivate din petrol și care nu sunt biodegradabile.
Vazele Nuova Pasquini și Bini GEA sunt produse cu compuși biocompozite , cu un conținut ridicat de materiale biobase și provin din surse regenerabile; acestea sunt proiectate pentru a fi modelate cu materiale complet biodegradabile și compostabile în compost industrial. De asemenea, este posibilă producerea lor cu compus compostabil în sol și într-un mediu marin.

  PB-PLA și PB-PLAFL: sunt compuși biocompoziti constând din materiale polimerice care provin din resurse regenerabile, cum ar fi biomasa, amestecate și cu fibre vegetale ligno-celulozice (PB-PLAFL).
Prin urmare, natura lor le face eco-durabile, cu impact redus asupra mediului, permițând prin producția de biomasă să echilibreze emisiile de dioxid de carbon. Sunt complet biodegradabile și compostabile în compostarea industrială.
PB-PBSFL: acest compus biocompozit este format din materiale polimerice cu un conținut ridicat de materii prime provenind din surse regenerabile, amestecate cu fibre vegetale ligno-celulozice. Eco-durabil, cu impact redus asupra mediului, este complet biodegradabil și compostabil în compostarea industrială, compostarea caselor și solul.
PB-PHA și PB-PHAFL: sunt compuși biocompoziti constând din materiale polimerice produse prin fermentarea bacteriilor, amestecate și cu fibre vegetale ligno-celulozice (PB-PLAFL). Prin urmare, natura lor le face eco-durabile, cu un impact redus asupra mediului, permițând prin fermentația bacteriană echilibrarea emisiilor de dioxid de carbon. Sunt complet biodegradabile, compostabile în compostare industrială, compostare la domiciliu și degradabile în sol și în mediul marin.
Piața borcanelor produse cu bioplastic compostabil este nouă, iar materiile prime sunt dificil de găsit. Adesea provin din străinătate și au termene de livrare foarte variabile. Prețurile sunt, de asemenea, supuse fluctuațiilor constante. Prin urmare, ne este imposibil să avem o listă de prețuri. Ofertele se vor face la comanda. Din aceste motive nu garantăm livrarea promptă și vă recomandăm să comandați vazele cu cel puțin 40/50 de zile înainte de data livrării.

Afișez 1–24 din 35 de rezultate