Site-ul este în reconstrucție

Vă rugăm să sunați pentru confirmarea stocurilor. Mulțumim pentru înțelegere.

Plante ornamentale

Plante ornamentale

Acest domeniu este unul foarte sensibil pentru România , datorită faptului că tipologia cumpărătorului de plante ornamentale este deosebită de cea tipic occidentală.

Iubitorul de plante din România este avid după frumos și nu numai după design și arhitectură, ci și pentru diversitate. Această ramură a industriei silvice este în continuă creștere de la an la an.

În prezent, Silva Group România livrează în regim de permanență Arbori și Plante Ornamentale pentru autoritățile locale și companii de construcții rezidențiale, contribuind în mod activ la creșterea suprafețelor verzi din România.

În medie, un client interesat de plante ornamentale achiziționează cel puțin o dată pe lună 2 plante sau un arbore decorativ, fie pentru casă fie pentru grădină. Preferințele clienților români, în ceea ce privește această ramură, se îndreaptă către plantele exotice și o varietate din ce în ce mai abundentă de specii unicate cu creștere rapidă (Paulownia, Sequoia, Albizia Julibrisin, Eucalipt etc).

Silva Group România a livrat în ultimii 5 ani plante și arbori ornamentali ce ar putea acoperi fără probleme sute de hectare de pământ.

Remarcăm România ca o țară în curs de dezvoltare, din punct de vedere al spațiilor verzi, prin urmare se așteaptă ca în următorii 10 ani cererea să depășească oferta.

“Magazinul de Plante”, un proiect al Silva Group România se află deja în preferințele vizitatorilor, fie pentru a achiziționa plante sau arbori, din confortul casei lor, fără a mai pierde timp sau pentru simpla informare.

Vă invităm să accesați albumele cu plante și arbori
error: Content is protected !!