Aminosprint N8 - flacon 1 kg

Aminosprint N8 - flacon 1 kg

AMINOSPRINT  N8 INGRASAMINT ORGANIC LICHID PENTRU FERTIRIGAREA TUTUROR CULTURILOR

 • Aminosprint N8 este un ingrasamant lichid in exclusivitate de natura organica. Recomandat atat ca si nutrientcat si ca biostimulator. Matricea organica este defapt de natura aminoacida lichida obtinuta din tesut animalier hidrolizat furnizand deasemenea si azot (N) necesar pentru nutritia directa a plantei. Contine deasemenea compusi intermediari ai proteinelor care indeplinesc functii energetice pentru planta. De aici si actiunea de biostimulator al cresterii sistemului radicular si a imbunatatirii rezistentei la factorii de stres termici (frig - in cazul utilizarii in perioadele reci, caldura - in cazul utilizarii in perioadele foarte calde). Poate fi utilizat si ca suport pentru erbicide si ca un supliment intr-un program de fertilizare minerala pentru a creste eficienta de absorbtie.
 • Aminosprint  N8 se poate amesteca cu principalele ingrasaminte (lichide sau pulbere) precum si cu pesticidele, cu exceptia acelor produse cu reactie bazica-alcalina (ex. cupru, uleiuri minerale). Va recomandam intotdeauna sa faceti un test de compatibilitate inaintea utilizarii.

PREPARAREA:

 1. se toarna prima data apa in recipientul de amestec
 2. se varsa incet si treptat Aminosprint  N8 in recipientul de amestec (consultati tabelul pentru dozaj)
 3. se agita pentru a se obtine un amestec omogen
 4. va rugam sa retineti ca natura organica a produsului poate produce un "efect de spuma". Acest efect poate fi anulat prin folosirea unui agent antispumant adecvat sau prin incetinirea manevrei de amestecare a compozitiei
 5. se recomanda distribuirea solutiei rezultate din amestec, prin fertirigare, la ultima faza de distributie a apei sau ingrasamantului, iar dupa terminarea distribuirii produsului prin sistemul de fertirigare, sa se lase timp de 10-15 minute sa curga apa curata, pentru a indeparta din instalatie intreaga solutie cu Aminosprint  N8.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

 • Cod produs: 8025479000346
 • Disponibilitate: 5
 • 32,70 lei